Feestjebezorgd.nl

Een leuke dag voor iedereen!

Welkom bij Feestjebezorgd.nl 

Welkom op de website van Feestjebezorgd.nl 

Feestjebezorgd.nl is een jonge onderneming die zich richt op vrijetijdsbesteding. Wij zullen vooral attributen gaan verhuren voor mensen die een onvergetelijke dag willen beleven! We richten ons op uitjes voor vriendengroepen, vrijgezellenfeesten en bedrijven. Eigenlijk voor iedereen zin heeft in een feestje!

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij willen op korte termijn ons uitbreiden met veel verschillende feestartikelen zoals partytenten, opblaaskussens en verhuurbare attributen voor groepsuitjes zoals een bierfiets. Op dit moment verhuren wij Bubble ballen.

Wat kunt u huren bij Feestjebezorgd,nl?

U kunt zelf uw Bubble ballen huren voor het aantal uur dat U wilt! Op een zelfgekozen locatie kunt u met iedereen een leuke ochtend/middag of avond hebben! Het is zelfs mogelijk om de Bubble ballen een hele dag of paar dagen te huren!

Wat is Bubble voetbal?

Op dit moment verhuren wij het populaire Bubble voetbal Dit is een leuke manier van voetbal waarbij de spelers in een grote opblaasbare luchtbal lopen/springen/rollen. Het spel levert hilarische taferelen op doordat de spelers tegen elkaar kunnen opbotsen en snel omvallen.

Bent u geïnteresseerd in het huren van Bubble ballen? Klik hier voor onze spectaculaire openingsprijzen!